| 
 
|  |  
| 
 
 
 
 
 
| Avtor | Sporočilo |   
| Dulcinea Šefica
 
  
 Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
 Prispevkov: 2072
 Kraj: Burjegrad
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
06 Mar 2009 14:26 |     |  
 
| Sestavine za tortni model s premerom 28 cm:
 8 rumenjakov
 200 g fruktoze (raje manj)
 100 g naribane čokolade
 250 g mletih orehov
 8 beljakov (sneg)
 1 pomaranča - olupljena
 
 sok 1 pomaranče
 sok pol limone
 3 žlice fruktoze
 
 čokoladna glazura
 
 
 Rumenjake s fruktozo penasto umešamo, dodamo čokolado, zmlete orehe, na majhne kocke narezano pomarančo ter v to zamešamo še trd sneg.
 S tem napolnimo pomaščen tortni model in pečemo v naprej na 250 stopinj ogreti pečici, ki jo takoj preklopimo na 200 stopinj.
 Pečeno, še toplo testo polijemo z mešanico pomarančnega in limoninega soka ter fruktoze. Dobro napojeno in ohlajeno prevlečemo še s čokoladno glazuro.
 
 VIR
 |   
| _________________
 Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
 facebook  https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
 |  |   
|  |   
|  |   
|  |  
 
|  | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
 Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
 Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
 Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 |  
 Powered by phpBB 
 © 2001, 2002 phpBB Group
 |  |