| 
 
|  |  
| 
 
 
 
 
 
| Avtor | Sporočilo |   
| Dulcinea Šefica
 
  
 Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
 Prispevkov: 2072
 Kraj: Burjegrad
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
06 Mar 2009 14:28 |     |  
 
| Sestavine za tortni model premera 23 cm:
 5 rumenjakov
 100 g fruktoze
 100 g čokolade v prahu
 100 g mletih orehov
 5 beljakov - sneg
 
 marelična marmelada BS
 čokoladna glazura
 
 
 Rumenjake s fruktozo penasto umešamo, dodamo čokolado v prahu in mlete orehe, premešamo ter narahlo vmešamo še trd sneg.
 S tem napolnimo pomaščen tortni model in pečemo v naprej ogreti pečici pri 150 stopinjah ca. 50 minut.
 Ohlajeno torto namažemo z marelično marmelado in prevlečemo s čokoladno glazuro.
 
 VIR
 |   
| _________________
 Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
 facebook  https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
 |  |   
|  |   
|  |   
|  |  
 
|  | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
 Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
 Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
 Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 |  
 Powered by phpBB 
 © 2001, 2002 phpBB Group
 |  |