Montignac Seznam forumov
 Pogosta vprašanja  •  Išči  •  Seznam članov  •  Skupine uporabnikov   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Zasebna sporočila  •  Prijava



Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temo   Odgovori na to temo  Montignac Seznam forumov » Jajčne jedi
Avtor Sporočilo
katarina
Montinjačka
Montinjačka


Pridružen/-a: 30.05. 2008, 09:10
Prispevkov: 31

PrispevekObjavljeno: 14 Jun 2008 18:10 Odgovori s citatom Back to top

Potrebuješ:
- proseno kašo
- mleko
- jajca
- pusta skuta
- malo masla in soli

Priprava:
V enem litru mleka skuhaš 20dag prosene kaše in ga ohladiš.
Primešaš 3 rumenjake in posoliš. Dodaš še 1/4 kg puste skute ter narahlo primešaš trd sneg treh beljakov.
Streseš v pekač za pite in položiš v pečico (ni potrebno, da je ogreta) ter cca. 40 min pečeš na 180°C. Vsaketoliko časa preveriš barvo in ko je lepo rumeno rjave barve, je pečeno.

Postrežeš pa lahko še toplo (ne direkt iz pečice ampak vsaj pol ure že zunaj) z žlico dodane kisle smetane ali pa BS marmelade.

Pa dober tek.
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
Dulcinea
Šefica


Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad

PrispevekObjavljeno: 14 Jun 2008 20:28 Odgovori s citatom Back to top

To pa ne bo šlo skupaj. Kaša OH, mleko beljakovine.

_________________
Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo

Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group