  | 
 
 
 
				
            
             
                        
            	
			           
			
 
 
| Avtor | 
Sporočilo | 
 
 
mojsoncek 
Profi 
 
   
 
Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02 
Prispevkov: 1465 
Kraj: Žiri 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
17 Mar 2008 12:41 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
sestavine:
 
½ kg kuhane govedine, pečenke ali drugega mesa
 
sol
 
poper
 
1 jajce
 
2 žlici zelišč: drobnjak, peteršilj, pehtran, rman, list žajblja ali drugo
 
 
"prežganje":
 
3 žlice olja
 
1 strok strtega česna
 
2 žlici sesekljane čebule
 
2 ½ dl juhe 
 
 
Meso ohladimo (še bolje je, če je nekaj časa v hladilniku), nato ga  narežemo na tanjše rezine.
 
Na maščobo damo čebulo in na vročem mešamo. Ko čebula malo porumeni, dodamo česen in omako razredčimo z juho.
 
V razkuhano primerno gosto omako damo meso, osolimo in popramo. Počasi naj vre 15 minut.
 
V skodelici razžvrkljamo jajce, dodamo zelišča in jih med mešanjem vlivamo v omako. Vse na kratko prevremo. | 
 
 
 _________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar | 
 
 
 | 
 
 
|  
 | 
 
 
  | 
 
 
|  
 | 
 
 
 
| 
 | 
 
Poglej naslednjo temo 
Poglej prejšnjo temo 
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu   | 
 
 
 
 
Powered by phpBB 
 © 2001, 2002 phpBB Group
 |  
 |