| 
 
|  |  
| 
 
 
 
 
 
| Avtor | Sporočilo |   
| primorka82 Začetnica
 
  
 
 Pridružen/-a: 25.04. 2011, 09:04
 Prispevkov: 2
 
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
25 Apr 2011 09:15 |     |  
 
| Pozdravljene vse!
 
 Sama sem nova glede Monti metode in se pripravljam na začetek a še vedno nisem rešila problema glede kruha.
 
 Rada bi si ga sama spekla, z receptom brez gnetenja a kje kupiti pravo moko?
 
 V moji bližini ni nobenega mlina in moke v mlinotestu se mi ne zdijo dovolj dobre.
 
 Torej kje kupite ve polnozrnato moko oz. moko, ki jo uporabljate za peko kruha, ki je kompatibilen z Montijem?
 
 
 Hvala v naprej za pomoč
 |   
|  |  |   
|  |   
|  |   
| Psyche Čveka
 
  
  
 Pridružen/-a: 10.01. 2009, 20:00
 Prispevkov: 251
 
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
25 Apr 2011 16:31 |     |  
 
| Js kupm polnozrnato moko iz linije zdravega življenja. Ker je najboljši sosed dejansko moj sosed :) Glede tega pa res ni treba komplicirat. Vsaj js ne.
 
 
   
 
 
 LP
 |   
| _________________
 Če si želi kdo nasvet ali pogovor o montiju, me lahko dobi na - https://www.facebook.com/crocheting.sanja
 |  |   
|  |   
|  |   
| primorka82 Začetnica
 
  
 
 Pridružen/-a: 25.04. 2011, 09:04
 Prispevkov: 2
 
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
25 Apr 2011 18:25 |     |  
 
| Hvala lepa ti odgovor :-)
 |   
|  |  |   
|  |   
|  |   
| Dulcinea Šefica
 
  
 Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
 Prispevkov: 2072
 Kraj: Burjegrad
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
10 Jul 2011 15:23 |     |  |   
|  |   
|  |   
|  |  
 
|  | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
 Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
 Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
 Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 |  
 Powered by phpBB 
 © 2001, 2002 phpBB Group
 |  |