| Avtor | 
Sporočilo | 
 
goldy 
Don Kihot 
  
 
Pridružen/-a: 22.01. 2009, 08:39 
Prispevkov: 180 
Kraj: Cjele 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
26 Jan 2009 14:45 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Vprašal bi, kaj od hrane iz receptov je možno zamrzniti?
 
Sicer sem kar dober kuhar, vendar skrinje nekako ne uporabljam
 
za shranjevanje ostankov.
 
Moja družina se je uprla, da bi jedla isto kot jaz (ali z majhnimi spremembami), tako da si bom sam nakuhal hrano za cel teden. | 
 
 
 _________________
  
 
 
Izgubil sem veselje do dela!
 
Poštenega najditelja prosim, naj mi vrne veselje,
 
delo pa za nagrado obdrži! | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
babica 
Čveka 
 
   
 
Pridružen/-a: 18.10. 2008, 16:45 
Prispevkov: 377 
Kraj: Ljubljana 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
26 Jan 2009 15:26 | 
     
  | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
goldy 
Don Kihot 
  
 
Pridružen/-a: 22.01. 2009, 08:39 
Prispevkov: 180 
Kraj: Cjele 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
21 Feb 2009 13:19 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Kaj pa zelena solata? | 
 
 
 _________________
  
 
 
Izgubil sem veselje do dela!
 
Poštenega najditelja prosim, naj mi vrne veselje,
 
delo pa za nagrado obdrži! | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
babica 
Čveka 
 
   
 
Pridružen/-a: 18.10. 2008, 16:45 
Prispevkov: 377 
Kraj: Ljubljana 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
21 Feb 2009 13:24 | 
     
  | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
Dulcinea 
Šefica 
  
 
Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10 
Prispevkov: 2072 
Kraj: Burjegrad 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
21 Feb 2009 16:59 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Aha. Vidim, da je moj odgovor bil med "izbrisanimi". Zelene solate ne moreš zamrznit, ker bo ratala uvela in prozorna. Tko da tole pa ne bo šlo. Saj jo lahko natrebiš več, pa daš v vrečko ali posodo s pokrovom pa v hladilnik. Samo ko jo trebiš, jo samo trgaj, ker od noža rada rata rjavkasta. | 
 
 
 _________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
 
facebook  https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
goldy 
Don Kihot 
  
 
Pridružen/-a: 22.01. 2009, 08:39 
Prispevkov: 180 
Kraj: Cjele 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
21 Feb 2009 20:37 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Zakaj pa potem sveža solata uvene (špinača namreč ne!)? | 
 
 
 _________________
  
 
 
Izgubil sem veselje do dela!
 
Poštenega najditelja prosim, naj mi vrne veselje,
 
delo pa za nagrado obdrži! | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
sonjah 
Naša kuharca 
 
   
 
Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54 
Prispevkov: 2266 
 
  
 | 
 
 
 Objavljeno: 
22 Feb 2009 08:46 | 
     
  | 
 
 
 
 
 
Pa saj ni panike. V hladilniku kamot zdrži ene 4 dni, pol si pa novo natrebiš     Če pa imaš rad npr. kitajsko zelje (ki je mimogrede trenutno eno cenejših), imaš pa itak v dveh minutah narezano. V hladilniku ga lahko(nenarezano) hraniš cel teden - zavito v foliji. S popečenim piščančkom, ribanim sirom, kislo smetano,...je odlično   kosilo. | 
 
 
 | 
 
 
 | 
 
|  
 | 
 
  | 
 
|  
 |