 |
Avtor |
Sporočilo |
mojsoncek
Profi


Pridružen/-a: 06.03. 2008, 11:02
Prispevkov: 1465
Kraj: Žiri
|
Objavljeno:
08 Mar 2008 23:27 |
|
Nekaj preprostega, a okusnega...
Paradiznik narezes na 5 mm debele rezine. Na vsako rezino das kaksno kapljico olivnega olja, sol, poper in rozmarin. Paradiznike zlozis v teflonsko ponev in jih popeces z obeh strani. Ko paradiznike obrnes, dodas v ponev se olive.
Na kroznik das najprej paradiznik, cez nalozis meso (npr. na trakove narezano popeceno goveje meso), na meso zlozis se olive in vse skupaj prelijes s "sokom", ki ostane v teflonki. |
_________________ "You don't have to be great to start, but you have to start to be great." - Zig Ziglar |
|
|
 |
Dulcinea
Šefica

Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
09 Mar 2008 10:46 |
|
|
|
 |
solecito
Čveka

Pridružen/-a: 26.01. 2008, 12:46
Prispevkov: 71
|
Objavljeno:
09 Mar 2008 16:41 |
|
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|