 |
Avtor |
Sporočilo |
Dulcinea
Šefica

Pridružen/-a: 30.10. 2007, 14:10
Prispevkov: 2072
Kraj: Burjegrad
|
Objavljeno:
03 Feb 2008 18:02 |
|
1 kolerabica, debela kot jabolko
1 dl kisle smetane
1 dl jogurta
sol ali himalajska slanica
poper
1 žlica sesekljanega peteršilja
1/2 žlice sesekljanega šetraja
3 žlice sončničnih pečk
limonin sok ali kis
Kolerabico očistimo, po potrebi olupimo in naribamo kot repo, po želji pa še drobneje. Vmešamo kislo smetano in jogurt, začinimo s soljo, poprom, sesekljanim peteršiljem, šetrajem, sončničnimi pečkami in limoninim sokom. Če želimo, da bo jed imela bolj poln okus, lahko sončnične pečke prepražimo v ognjevarni ponvi brez olja.
Solata se odlično poda k mesu na žaru ali pečeni ribi. Če jogurt izpustimo, dobimo namaz, ki tekne k črnemu kruhu.
Čas priprave: 15 minut
Količina: za 2 osebi |
_________________ Naročilo eteričnih olj http://mydoterra.com/darjahenigman
facebook https://www.facebook.com/groups/799304946775539/ |
|
|
 |
|
|
Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu |
Powered by phpBB
© 2001, 2002 phpBB Group
|
|