| 
 
|  |  
| 
 
 
 
 
 
| Avtor | Sporočilo |   
| flicka Stručko
 
  
  
 Pridružen/-a: 10.01. 2008, 01:15
 Prispevkov: 508
 
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
12 Jan 2008 21:23 |     |  
 
| Jaz pa PZ kruh delam takole:
 700g pšenične polnozrnate moke
 300g pirine polnozrnate moke
 60g kvasa
 3 žličke soli
 mlačna voda
 
 Mesim ga na roke, saj kruhomata nimam. Vzhajati ga pustim približno 45 minut do ene ure, potem pa v pečico na 200 stopinj. Pečen je v približno 40 minutah, če je pečica prej ogreta.
 |   
|  |  |   
|  |   
|  |   
| sonjah Naša kuharca
 
  
  
 Pridružen/-a: 01.11. 2007, 10:54
 Prispevkov: 2266
 
 
   | 
 
|  Objavljeno: 
03 Feb 2008 20:39 |     |  
 
| 
 
 
	  | mojamura je napisal/a: |  
	  | kaj pa tista moka iz hoferja ko je recimo že vse notri od seme pa vsega?? 
 a s tisto lahko kruh spečem ali ne?
 |  
 Mislim, da je ena od hoferjevih mok "ta prava za nas"
  |   
|  |  |   
|  |   
|  |   
|  |  
 
|  | Poglej naslednjo temo
 Poglej prejšnjo temo
 Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
 Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
 Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
 Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
 
 |  
 Powered by phpBB 
 © 2001, 2002 phpBB Group
 |  |